E-bike Center

MOUSTACHE FRIDAY

Licht, intuïtief, economisch, elektrisch en stil. Ideaal in en uit het verkeer te fietsen!
Bekijk de fiets

E-BIKE & CITYBIKE SHOP

Schenk E-bike Center is de beste fietsenwinkel in Essen en omstreken, je kan hier terecht voor alle stadsfietsen en e-bikes. Verdwaal in ons uitgebreid assortiment aan fietsen en accessoires. Je kan in onze winkel alle producten bekijken, aanraken en voelen, in een toffe ontspannen sfeer. Kom de nieuwste trends bekijken en het nodige advies inwinnen.

Wij beantwoorden graag al je vragen en helpen je met plezier waar nodig. Omdat bij ons een fiets kopen een echte ervaring is verkopen wij enkel in onze winkel. Wij zijn ervan overtuigd dat hierbij het nodige advies van groot belang is. Ook naar maatbepaling toe is het beter dat u hier persoonlijk aanwezig bent.

Bij Schenk E-bike Center staat de klant centraal, kom gerust vrijblijvend eens langs in onze winkel. Laat je bij het genot van een heerlijk kopje koffie overtuigen door onze vriendelijke medewerkers en onze talrijke topproducten.

TEST UW FIETS

Wist u dat Fietsen Schenk over wel meer dan 30 testbikes beschikt? Zowel e-bikes als stadsfietsen. Ook hebben we verschillende racefietsen en mountainbikes ter beschikking. Deze staan het ganse jaar klaar voor u. Maak online een afspraak of kom eens langs in onze winkel. Na een testrit weet u veel beter wat u koopt. Ook indien u twijfelt tussen verschillende modellen of types van fietsen is een testrit aan te raden.

HAAL MEER UIT UW FIETS

ONDERHOUD

Geniet dubbel zo lang van uw fiets door hem goed te laten onderhouden. We hebben de beste onderhoudsformules die u in de buurt kan vinden. Gewoon formule kiezen, afspraak maken en uw fiets is weer op en top.

ACCESSOIRES

Om het fietsen aangenamer te maken hebben we allerlei accessoires in voorraad. Van fietstassen tot GPS toestellen, allemaal voor die ene aangename fietservaring. En wat had u nu precies nodig voor uw volgende fietstocht?

LEASING

Het modewoord onder de fietsenwinkels is momenteel “leasing”. Wij blijven daar dan ook niet achteraan huppelen maar nemen actie. Vraag naar de verschillende formules van enkel fietsleasing tot zelfs onderhoud inbegrepen.

IN DE KIJKER

COBI.bike – Het eerste Connected Biking-systeem

De perfecte combinatie van uw smartphone en fiets De toekomst van op fietsen gebaseerde mobiliteit is begonnen. Het COBI.bike-systeem verbindt je fiets met je digitale wereld. Dit bekroonde product biedt slimme functies voor uw fiets en intelligente hulp via de smartphone. Het resultaat: meer veiligheid, comfort en plezier op elke fietsroute – een nieuwe dimensie van fietsen.

NIEUWS

Gratis GPS

E-BIKE WEEK @SCHENK Van 18 tot en met 22 juni kan je bij Fietsen Schenk terecht voor alles wat met

EVENEMENTEN

Weldra terug een evenement
Weldra terug een evenement
Wil je ook deelnemen aan onze evenementen? Hou dan regelmatig deze website of volg ons op social media zoals Facebook en Instagram in het oog...

VOOR IEDEREEN EEN FIETS

We begrijpen dat het zoeken naar de perfecte fiets moeilijk kan zijn door ons grote assortiment. Wij begeleiden u graag tijdens uw zoektocht naar de perfecte fiets. Het professioneel opgeleide fietsen Schenk team staat volledig klaar om alles af te stellen zodat u een leuke fietservaring tegemoet gaat. Vergeet zeker niet om deze ervaring te ondersteunen met de juiste accessoires en kleding, zo ben je op alles voorzien wat je onderweg kan tegenkomen. Dus, als je een perfecte fiets wenst die op aan jou noden en wensen voldoet. Neem dan gerust even contact met ons op, we maken speciaal tijd vrij voor u alleen.

KLANTEN AAN HET WOORD

Gezelligheid, hapjes en Kwaremont. Service met de glimlach en heel veel deskundige uitleg @ Fietsen Schenk.

Peter Nelen

Vandaag mijn S-Works getest en super bevonden! Goede service!

Stephan Cools

Topwinkel met topservice !  Altijd word ik met heel veel geduld geholpen, en dit nooit zonder een tas koffie, iets fris of een Kwaremontje. 

Stef Kerstens