Fietsen

ONZE FIETSEN

Schenk E-bike Center is geen gewone fietsenwinkel. We hechten enorm veel belang aan duurzaamheid en kwaliteit zodat je jarenlang plezier zal hebben met je nieuwe fiets. Elke fiets die bij ons buiten rijdt voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Een stevige kader, schakelsystemen en remmen die tot het uiterste getest zijn, elektrische motors en batterijen voor e-bikes die perfect op de fiets zijn afgestemd. We zorgen er gewoon voor dat we de beste merken verdelen, gewoon omdat jij dit verdiend. Topmerken als Specialized, Moustache, Victoria kan je bij ons verkrijgen.

We nodigen je uit om eens langs te komen, je zal zien dat we er alles aan doen om jou fietservaring een echte droom te maken. Je mag elke fiets trouwens testen om te zien of hij wel perfect bij jou past. We stellen hem verder af op jou eisen en wensen en dan lekker genieten van je nieuwe fiets.

Oh, je hebt graag ook regelmatig een onderhoud? Daar hebben we ook een oplossing voor met onze speciale onderhoudsdienst. Je kan zelfs online boeken, zo gemakkelijk is het.

CITY

Een citybike is een gewone stadsfiets die je gebruikt als dagelijkse fiets of de gezellige fietsuitjes met het gezinnetje. Wij hebben de meest comfortabele fietsen in stock om je dagelijkse fietsparcours af te leggen op een ontspannen manier. Voor ieder wat wils, groot of klein en in alle maten en kleuren, wij hebben hem voor u.

E-BIKE

Jij wil ook graag fietsplezier zonder al teveel inspanning? Dan is de e-bike een perfecte fiets voor jou. Het is ondertussen zelfs een taboe geworden dat de elektrische fiets enkel maar voor oudere mensen is. Zelfs jongere mensen gebruiken hem om langere afstanden te kunnen overbruggen naar school of het werk. Kom en ga mee in deze trend die momenteel de wereld aan het veroveren is.

KIDS

We moeten onze toekomst ook verzekeren en net daarom hebben we een mooie selectie aan kinderfietsen. Merken als Batavus en Specialized zijn prominent aanwezig in onze winkel. En zie je niet meteen iets naar je zin? Vraag het dan even aan onze medewerkers want achter onze werkplaats hebben we er nog meer staan.

Voor iedereen is een fiets kopen anders en we spelen daar graag op in. Hoe doen we dat? Bij fietsen Schenk E-Bike Center is elke klant uniek en krijgt hij ook een unieke behandeling. We kijken samen met jou naar de ideale combinatie om een fietservaring te creëren die niets kan evenaren. Je gaat buiten met je fiets en ontdekt dat het een ware belevenis was. En daar houdt het nog niet bij op want wij dragen klantenservice hoog in het vaandel. Dus geniet zo lang mogelijk van jou tweewieler door hem regelmatig te laten onderhouden, je zal er zeker geen spijt van krijgen.