i:SY compacte ebike

Soms is het gemakkelijk om een compacte fiets te hebben die je overal mee kan nemen die toch elektrisch aangedreven word. De i:SY is zo’n fiets die je gemakkelijk mee op reis kan nemen in je caravan of mobilehome. Zelfs als u met de trein naar het werk gaat en nog een eindje moet fietsen is dit ideaal.

Door de compacte 20“ bouwwijze overtuigd hij volkomen: makkelijk op te bergen en hoge transportmogelijkheden. Door de Speed Lifter Twist is het stuur met 180º te draaien, zonder gereedschap. De pedalen zijn inklapbaar. Dat is praktisch compact.

Het stijve frame zorgt ervoor dat de i:SY ook met veel bagage zeer stabiel blijft. Dus ook zeer geschikt voor lange fietsvakanties.

 .    

Deze compacte elektrische fiets hanteert het one size fits all principe. Dit wil zeggen dat de fiets perfect aanpasbaar is voor berijders tussen 1.50m tot 1.90m om in een comfortabele houding te kunnen fietsen.

De i:SY heeft een bekroond unisex design dit in combinatie met een lage instap en draaggreep gaan zowel mannen als vrouwen veel rijplezier tegemoet

Wij hebben de i:SY zelf ook getest en werden met verbazing geslagen hoe handig deze fiets is. We gingen naar een voorstelling van i:SY in Duitsland en omdat ons hotel op enkele kilometers van de voorstelling was besloten we om zelf een i:SY mee te nemen. Handig mee te nemen en we hadden ook geen parkeerplek nodig aan de lokatie waar de voorstelling werd gehouden.

We waren uitermate tevreden van de rijervaring die we van deze fiets hebben mogen genieten. Een echte compacte elektrische fietsaanrader.

Kom hem even bewonderen en testen bij ons in de winkel. Heeft u snel een vraag neem dan gerust contact met ons.