Urban Arrow

Urban Arrow

Ontspannen fietsen met de kids of ze naar school doen, snel nog even gaan winkelen en dan naar huis. Dit kan allemaal zonder problemen met de Urban Arrow elektrische fiets. De trapondersteuning van Bosch geeft je het gevoel dat je zelfs bijna niet moet trappen. De comfortabele bak vooraan kan je gebruiken om de kinderen mee te nemen of die zware tassen die je van de winkel mee huiswaarts neemt.

Veiligheid voorop, fietsen zonder zorgen

Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen ligt het zwaartepunt ook lager. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. De EPP bak, gemaakt van hetzelfde materiaal dat in motorhelmen zit, beschermt je kinderen extra goed.

Superieure wendbaarheid. Zig-zag vol vertrouwen overal tussendoor

Een licht frame, elektrische ondersteuning in 4 standen en een slim ontwerp garandeert een fijne fietservaring. Fietsen zoals je dat gewend bent, wendbaar en met comfort.

Geen auto meer nodig, overal is aan gedacht

Er zijn accessoires beschikbaar zoals een opklapbaar voorbankje, regenhuif of een maxi cosi adapter. Zo veelzijdig dat je vanaf vandaag de auto lekker laat staan en met de fiets gaat!

Een investering in vrijheid

Tijd om de volgende uitdaging aan te gaan.. Hoe verplaats ik mijn familie? Hoe doe ik dat vlug, efficiënt en duurzaam? Met een tweede auto breng je alleen maar meer tijd door in de file. Met het openbaar vervoer kom je net niet waar je moet zijn. Met het grote bereik geeft deze fiets je alle vrijheid.

Specificaties:

Ontwerp
Wytze van Mansum

Kleuren
Zwart en wit

Snelheid
Maximale ondersteuning tot 25 km/h

Bereik
70 km zonder lading 50 km met lading

Motor en batterij
Bosch Active / 45 Nm / 400 Wh
Bosch Performance / 60 Nm / 400 Wh
Bosch Performance CX / 75 Nm / 500 Wh
Li-ION 36V

Bosch oplader
400 Wh 3,5 uur
500 Wh 4,5 uur

Frame
Aluminium

Voorvork
Staal

Voor- en achterwiel
20 inch resp. 26 inch